Worx accuboormachine

Nog nooit gehoord van het merk Worx? Dan is hier de informatie die je zoekt, want ook het merk Worx levert accuboormachines. Het merk is vooral bekend geworden onder de Nederlandse klussers, omdat Praxis een groot scala aan Worx boormachines verkoopt. Denk aan de varianten: accuschroefboormachines, boorhamers en klopboormachines.

Vergelijk de 120 beste accuboormachines!
Bekijk in winkel

Inhoudsopgave

Functies Worx accuboormachines

De Worx accuboormachines hebben een aantal handige functies. Denk bijvoorbeeld aan de variabele snelheid die kan worden afgestemd op de werkzaamheden die je uitvoert. Bijvoorbeeld om het perfecte toerental te behalen die nodig is voor de klus. Een ander voordeel is dat er voor elk materiaal wel een boormachine te verkrijgen is. Steen, hout, ijzer of kunsstoffen een Worx boormachine fixt het!

Ook beschikken de boormachines over een snelspanboorkop. Dit houdt in dat boortjes, bitjes of andere type boren snel kunnen worden gekoppeld aan de boormachine zonder enige hulpmiddelen/gereedschap.

3 beste Worx accuboormachines

Worx heeft 3 accuboormachinese die toch even benadrukt moeten worden. Dit zijn de Worx WX 166.5, WX170 en WX166.3. Welke alle 3 geschikt zijn voor het boren van gaten of het aandraaien van schroeven. Bij sommige types krijg je standaard een set met bitjes, boortjes en andere toebehoren meegeleverd.

Worx WZ 166.5

De Worx WZ 166 is ook een accuboormachine van Worx. Over deze accuboormachines is niet veel bekend.

WX170

De Worx WX170 is al verkrijgbaar voor zo’n 110 euro. De machine beschikt over een 20 volt accu en heeft een PowerShare Max Lithium-accu-technologie. Wat ook inhoudt dat er geen zelfontlading, geen geheugeneffect en een hoge capaciteit aanwezig is. Ook is dit gereedschap uitwisselbaar met ander Worx gereedschap van 20 volt.

WX166.3

De Worx WX 166.3 accuschroefboormachine werkt op een 20 volt accu. Daarbij beschik je over een softgrip handvat voor extra comfort en grip tijdens het werken. Ook kun je trapsgewijs het toerental instellen met 2 mechanisch verstelbare toerentallen. De batterij werkt op Lithium-ION. Wat inhoudt dat die een hoge capaciteit, geen geheugeneffect en geen zelfontlading heeft. Al verkrijgbaar voor zo’n 150 euro.

 

 

Geef een reactie