Parkside accuboormachine review

De Parkside boormachine is vooral bekend geworden door Lidl supermarkten. Hier is de Parkside accu schroefboormachine vaak te vinden in de folders en aanbiedingen. Het is een onbekend merk voor veel Nederlanders. Een boormachine kopen is voor veel Nederlanders niet belangrijk. In ieder geval, tot ze een gaatje in de wand moeten boren of een schroef moeten vervangen. Het is handig om een Lidl Parkside accuboormachine te hebben. Een accuboormachine voor de kleinere klusjes in en om het huis. Het is een accuboormachine welke voldoende kracht heeft.

Bekijk de beste machines in promotie
Bekijk promoties

Inhoudsopgave

Hobbyklussers en de Parkside boormachine

De Parkside accuboormachine en Parkside accuschroefboormachine is goed genoeg voor de meest hobbyklussers. Wanneer je een boormachine niet intensief gebruikt is het niet nodig om hier honderden euro’s aan uit te geven. Ook is het niet nodig om voor iedere kleine klus een vakman te betalen. Door een Parkside boormachine van een paar tientjes aan te schaffen kun je veel geld besparen.

Ook hoef je niet te wachten tot de klusser tijd voor jou heeft. Je zorgt voor de juiste bitjes en boren en kunt zelf de klus klaren. Het geeft je een zeer voldaan gevoel. Iedereen zal waarderen hoe snel en goed je jouw klussen uitvoert.

Bekijk ook accuschroefmachines bij andere webwinkels

Parkside accuschroefmachine van Lidl

Performance accuschroefmachine van ParksideNaast de standaard accuboormachine van Lidl kun je ook kiezen voor de Parkside Performance accuschroefmachine. Deze schroefmachine beschikt over een FlashCharge 4.6V accu. Hierdoor kun je deze machine snel opladen en is deze licht van gewicht.

Binnen 60 seconden is de accu van deze machine opgeladen, waarna je deze voor 40 seconden kunt gebruiken. Binnen deze tijd kun je gemiddeld ongeveer 8 schroeven aandraaien. Daarnaast is het handvat verstelbaar (pistool- en staafvorm), waardoor je nog eenvoudiger moeilijk begaanbare schroeven kunt vastdraaien. Tevens gaat het om een softgrip handvat.

Wat er wordt meegeleverd met deze accuschroefmachine van Lidl? Nou, een snellader (met indicatielampjes), 5 bitjes (25 mm), magnetische bitverlenging en een bithouderclip.

Bekijk promoties accuboormachines in onze winkel!
Bekijk in winkel

Review Parkside accuboormachine

Parkside accuboormachine 20V testIeder jaar worden er tal van parkside accuboormachine testen gedaan. Zaken als de kwaliteit, levensduur, prijs en ook de kracht worden dan gecontroleerd. Hoe doet de Parkside boormachine het ten opzichte van andere boormachines in de testen? En wat zeggen gebruikers eigenlijk over dit merk. Er zijn verschillende Parkside accuboormachine reviews op het internet te vinden. Wat hier duidelijk uit naar voren komt is, dat men verrast is over de scherpe prijs.

Natuurlijk zijn de verwachtingen door de lage prijs niet extreem hoog. Het is echter niet zo, dat deze boormachines hun werk niet goed kunnen doen. Het is een zeer goede boormachine welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Boren in steen, beton, hout of metaal wordt met het grootste gemak gedaan. Ook schroeven komen moeiteloos uit de muur of het hout. Of ze verdwijnen juist tot aan het kopje in de wand.

Testresultaten

Deze boormachine is al verkrijgbaar voor 40 euro. Daarvoor heb je een boormachine met een 20 V accu, welke geschikt is voor de meeste schroefklussen in- en rondom het huis. Echter is er wel een nadeel, er wordt maar één accu meegeleverd.

Voordelen

  • Super voordelig in de aanschaf
  • Erg krachtig, dankzij 20 V accu
  • Worden goede boortjes meegeleverd

Nadelen

  • Voor schroeven is deze machine iets wat lomp, de accuschroefmachine komt dan beter tot zijn recht.
  • Maar één accu
  • Niet heel lange accutijd

In het volgende filmpje wordt een review gegeven van de Parkside accuboormachine 20V. Deze Lidl schroefmachine met een 20V accu levert goede prestaties, als je deze vergelijkt met andere merken.

Scherp geprijsd

De beste omschrijving voor de Parkside boormachines is: scherp geprijsd. Ze maken degelijke machines voor een meer dan eerlijke prijs. Het lijkt wel alsof de apparaten altijd in de aanbieding zijn. Het is echter de normale prijs voor de boormachines. Ze kunnen de boormachines zo goedkoop aanbieden doordat ze weinig geld besteden aan research en development. De gebruikers ervaringen zijn de basis voor het verbeteren van hun producten.

Naast de boormachines hebben ze ook scherp geprijsde boorhamers, houtbewerkingsmaterialen en accu gereedschap. Ze bieden een beperkt aanbod van producten aan. Hierdoor ontstaat er ook de mogelijkheid om ze vanuit Duitsland voor een lage prijs in de markt te zetten. Ook de eenvoudige distributie naar de Lidl supermarkten in Nederland en daarbuiten helpen de prijs laag te houden.

Parkside accuboormachine kopen?

Eigenlijk is er maar een echte plek waar je de Lidl accuboormachine kunt aanschaffen. Het is in de Lidl supermarkt. In Nederland tref je op steeds meer plaatsen de Lidl aan. Het is dus eigenlijk niet moeilijk om deze scherp geprijsde boormachine aan te schaffen. De parkside accuboormachine 18v zie je met regelmaat in hun folders staan of op hun website. Ook de Parkside accu schroefboormachine komt vaak voorbij.

Het is een zeer betaalbare en toch sterke boormachine. Wanneer je slechts sporadisch een accuboormachine nodig hebt is dit een uitstekende keuze. Zelfs wanneer de Parkside boormachine het na een paar jaar niet meer doet, doet je dat niet zoveel pijn. Je kunt dan simpelweg voor een paar tientjes weer een nieuwe Parkside boormachine kopen. Zover is het echter nog lang niet.

Bekijk promoties van accuboormachines in de winkel
Bekijk aanbiedingen

Heb je nog vragen of op- en aanmerkingen voor deze review? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

5/5 - (42 votes)

Geef een reactie